Akşehir TSO geleneksel iftar yemeği etkinlikleri, yoğun katılımlarla gerçekleşti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanı Abdurrahman Ağaçlı ve Meclis Üyelerinin hazır bulundukları iftar yemekleri; Akşehir, Çeltik, Tuzlukçu ve Yunak bölgelerinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen iftar programına mülki erkan, siyasi ve sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, üyeler ve yöre halkı katıldı.





Oda Başkanı Makascı; hizmet alanları içerisinde yer alan Yunak ilçesinde Yunak Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni ile iftar yemeğinin aynı güne denk getirildiğini belirtti. Ayrıca Yunak’a gelen öğrenci velileri ve üyeleri birlikte ağırlamaktan da mutluluk duyduklarını ifade etti.





Makascı; ‘’Birlik ve beraberliğimizin müstesna günleri olan Ramazan ayı içerisinde davetimize icabet eden Akşehir, Çeltik, Tuzlukçu ve Yunak bölgelerimizdeki mülki erkana, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza, üyelerimize ve iftar yemeği davetimize icabet eden tüm misafirlerimize katılımları için teşekkür eder ve şükranlarımızı sunarız.’’dedi.