Akşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, gıda yardımına ilişkin açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Her sene Ramazan ayında, sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışma bölgemiz içerisinde bulunan Akşehir, Yunak, Çeltik ve Tuzlukçu ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaparak Ramazan ayının bereketini paylaşmak, yardımlaşmanın en büyük değerlerimizden biri olduğunu yaşamak ve yaşatmak adına sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ediyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin göndermiş olduğu 100 bin TL ve ihtiyaç sahibi vatandaş üzerindeki sosyo-ekonomik yükü hafifletmek amacıyla Odamızın ilave ettiği 200 bin TL olmak üzere toplamda 300 bin TL değerinde kaynak kullanılarak bin 500 ihtiyaç sahibi vatandaşımız için hazırlanan gıda yardımı; Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlarımız, Meclis Üyelerimiz, Vakıflar ve Dernekler aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmıştır.  

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk, sosyal vefa vazifesini yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle mübarek Ramazan ayının İslam Alemi’ne, Akşehir’imize, bölgemize ve ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”