Hz. Muhammed (S.A.V.)’i anmak ve 13 Nisan Cuma Miraç Kandili vesilesiyle Konya Büyükşehir Belediyesi Akşehir KOMEK Kurs Merkezi’nde düzenlenen bayanlara özel program yoğun ilgi gördü.

Dün saat 14:00’ da Şanlı Bayrağımız uğruna canını feda eden tüm Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programa Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle devam edildi. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) ile ilgili yapılan konuşmada Efendimizin çileli yaşam öyküsünden kesitler anlatıldı, yaşadığı onca acıya ve zorluğa rağmen asil, adil ve erdemli duruşundan vazgeçmediğinin altı çizildi. Efendimizin (S.A.V.) Miraç mucizesinden başka da mucizeleri olduğuna ve bu mucizelerden en dikkat çekenin de bulunduğu cahiliye toplumunu kısa bir sürede erdemli ve yüce bir topluluğa dönüştürmesi olduğuna dikkat çekildi. 



KOMEK kursiyerlerinin hazırladığı Naat, Hadis ve İlahilerle devam edilen programın sonunda ASEM Şube Müdürü Zeliha Üzümcü ve Akşehir KOMEK Kurs Merkezi Yöneticisi Hüseyin Zeybek tarafından programı hazırlayan kursiyerlere hediyeleri verildi. Etkinliğe katılan tüm misafirlere Akşehir KOMEK öğretmen ve personelleri tarafından hazırlanan lavanta kokulu magnet ve irmik helvası ikramında bulunuldu.