İYİ Parti Akşehir İlçe Başkanı Muttalip Uysal, İlçe Yönetimi adına yaptığı açıklamada seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Uysal’ın açıklaması şöyle: ‘’Ülkemiz, eğrisi ve doğrusu ile bir seçimi daha geride bıraktı. Bu seçimlerle halkımız Başkanlık Sistemi’ne fiilen geçilmesini onaylamıştır. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.



İYİ Parti olarak, umduğumuzun altında oy aldığımızı itiraf ederken;  7 ay gibi bir zamanda teşkilatlanarak, bütün engellemelere rağmen, baskın bir seçimde barajı geçmiş olmamızın Türkiye şartlarında büyük bir başarı olduğunu da düşünmekteyiz.



Seçim çalışmaları sırasında Akşehir halkının bizlere ve milletvekili adaylarımıza nazikane yaklaşımları ve teveccühlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.



Seçim sonuçlarına göre; Cumhur ittifakı büyük bir başarı kazanmıştır. Onları da bu başarılarından dolayı kutluyoruz.



Partimizi destekleyen ve desteklemeyen herkesten Allah razı olsun. Milletin iradesi her şeyin üstündedir. Bu vesile ile, seçim çalışmaları süresince özverili gayretlerinden dolayı  Parti Yönetim ve teşkilatlarımız ile bütün üyelerimize teşekkür ederiz.



Yeni oluşturulacak, ülke yönetimini sırtlanacak Yasama ve Yürütme Organları’na başarılar dileriz. Şehrimiz ve ülkemiz adına yapılacak iyi şeyler için desteklerimiz sürerken, yanlış bulduğumuz konularda muhalefet edeceğimizin bilinmesini isteriz.



Allah Milletimizin, Devletimizin Yar ve Yardımcısı olsun.’’