Veda yemeğine; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir ve Emniyet mensupları, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Coşkun Şahin ve Jandarma personeli, Akşehir Müftüsü Ahmet Müjdeci, Belediye Birim Müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri, Kaymakamlık personeli ile basın mensupları katıldı.

Yaptığı konuşmada; Kaymakam Kurnaz ile 2 yıl boyunca oldukça uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini, kendisinin şehrin gelişmesine yönelik projelerde zaman zaman inisiyatif kullanarak destek verdiğini belirten Belediye Başkanı Akkaya, katkılarından dolayı Akşehir halkı adına teşekkür etti.

Başkan Akkaya’nın ardından, yemeğe katılanlara hitap eden Ahmet Sait Kurnaz; görev süresinde aldığı kararların hiç birinin kişisel neden ya da yargılara dayanmadığının altını çizerken, Akşehir’den çok olumlu duygularla ayrıldığını söyledi.

Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı ve Başsavcı Abdulhamit Durgut da yaptıkları konuşmalarda, Kaymakam Kurnaz’a yeni görevinde başarılar dilediler.  

Yemeğin sonunda Belediye Başkanı Akkaya, Kaymakam Ahmet Sait Kurnaz’a Nasreddin Hoca Türbesi’nin yağlı boya bir tablosunu hediye etti.