İsrail'in Gazze'deki yaptığı zulüm ve katliamlarla birlikte başlatılan Gazze’deki zulme destek olan firmaların ürünlerine boykot çağrısına, Akşehir Belediyesi de destek verdi.


Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, belediyeye ait tesislerde Gazze'deki zulme destek olan firmaların ürünlerinin satılmaması talimatını verdi.


İsrail'in Gazze'deki katliamlarının ardından tüm Türkiye’de başlatılan zulme destek olan firmaların ürünlerine boykot çağrısına Akşehir Belediyesi de destek verdi.


Akşehir Belediyesi’ne ait olan Akşehir Mutfağı’nda, belediyeye ait tesislerde ve belediye etkinliklerinde Gazze'deki zulme destek olan firmaların ürünlerinin satışı Başkan Akkaya’nın talimatıyla yasaklandı.


Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya İsrail’in Gazze’de yaptıklarının insanlık dışı bir zulüm olduğunun altını çizerek, “İsrail’in yaptığı bu zulüm ve katliamları şiddetle kınıyoruz. Belediyemize ait olan tesislerde bu zulme destek veren firmalara ait olan ürünlerin satışını da yasakladık.  Akşehir’deki diğer tesislerinde bu boykota destek vereceğini düşünüyor, İslam Coğrafyasında yaşanan bu zulümlerin ve vahşetin durması için Cenab-ı Hakk’a dua ediyorum” dedi.