Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak gazetecilerin gününü kutladı.


Akkaya, mesajında şunları kaydetti:


“Demokrasimizin ve toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarından biri olan basınımız; kamuoyunun haber alma hakkına bulunduğu katkıyla, ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde görevini sürdürerek toplumu aydınlatma ve bilgilendirme görevi adına önemli bir hizmet gerçekleştirmektedir.


Milli, dini ve toplumsal değerlere saygılı bir şekilde, kişisel hak ve özgürlükleri esas alarak vatandaşlarımızın doğru ve tarafsız haber alabilme ihtiyacını karşılayan basın kuruluşlarımız, aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de büyük katkılar sağlamaktadır.


Akşehir'deki basın-yayın çalışanlarının, bu sorumluluk bilinciyle yaptıklarını düşündüğüm ve yapmaya devam edecekleri duyarlı çalışmaların, şehrimizin her alanda başarıya ulaşmasında büyük katkı sağlayacağına inanıyor, başta yerel basın çalışanlarımız olmak üzere ülkemizin değerli basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”