Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Akça’nın Ramazan ayına erişmiş olma münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Akça mesajında şu ifadelere yer verdi:                                     



Rahmet, mağfiret, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan günlerine yeniden kavuşma lütfuna erişmiş bulunmaktan Rabbime binlerce şükürler olsun.



Allah’tan niyazım Ramazan ayı münasebetiyle bu akşam yatsı namazıyla birlikte kılmaya başlayacağımız Teravih Namazlarını yarın sahurla birlikte tutmaya çalışacağımız oruçları, ta en derinden kopup gelen Dua ve İbadetlerimizi kabul etmesidir.



Ramazan; diriliş mevsimi, tövbe mektebi, huzur ve dayanışma medeniyetidir.



Mübarek Ramazan ayında herkes gönülden tokalaşmalı, yürekten kucaklaşmalıdır.



Dargınlıklar bitirilmeli, küskünlüklere son verilmelidir. Komşuluk ilişkileri ile haklarına daha titiz ve gönülden önem verilmeli öylede davranılmalıdır.



Çünkü haricimizde bu kadar saldırı ve sorun varken enerjimizi içe dönük basit anlaşmazlıklarla heba edemeyiz, potansiyel gücümüzü nafile yere harcayamayız.



Bilindiği üzere FETÖ-PKK-PYD-YPG-IŞİD gibi canavar yapılar; küresel mahfillerden,  karanlık efendilerinden aldıkları emirler doğrultusunda masumlara, ülke ve devletlerin egemenlik haklarına kast etmek için arka arkaya kademeye ve nöbete girmişlerdir.



Buna karşılık küresel akıl dağınık, küresel vicdan suskun ve tedirgindir.



Türk milletinin terörle mücadelesine şaşı bakan, şüpheyle yaklaşan, bununla yetinmeyip terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan çifte standartçı ülkelerin terörizmden şikâyetçi olmaları inandırıcı ve ikna edici bir tavır olmayacaktır.



Türkiye yoğun bir beka mücadelesi vermektedir.



Üzerinde yaşadığımız vatan coğrafyasından, mensubu olduğumuz aziz millet varlığından, sahibi olduğumuz kutlu devlet yapısından taviz isteyen, çözülme bekleyen, çürüme dileyen çok sayıda iç ve dış mihrak hazır kıta pusudadır.



Bu itibarla tehdidin dozajı çok fazla, tehlikenin ölçeği çok yüksektir.



Pensilvanya ile Kandil arasına sıkışmış siyaset bezirgânlarına Türk milleti gereğini yapacak, günlerini gösterecek, beklenen ve hak ettikleri dersi Allah’ın izniyle verecektir.



Cumhur İttifakı, zillet ittifakını boşa çıkaracak, sandıkta önüne katıp kaçtıkları yere kadar kovalayacaktır.



Huzur, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir. İstikbal, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle parlayacaktır. İstiklal haklarımız, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle güçlenecek ve derinleşecektir. Tam tersini iddia edenler ihanetin bekçileri, işgalcilerin yedekleridir.



Kötürüm ve kötü siyaset anlayışları setleri yıkan ırmaklar gibi yayılmak, akmak istiyor. Ancak Cumhurun ittifak ruhu, milletin varlık ve kimlik şuuru buna izin ve icazet vermeyecektir.



 Milli birlik ve kardeşlik ruhu diri olduktan, dayanışma ve yardımlaşma şuuru ayakta durduktan sonra hiçbir hain emel, hiçbir yabancı ajan, hiçbir işbirlikçi Türkiye’ye zarar veremeyecektir.



       Diyorum ki Bu mübarek ve mukaddes ayda kardeşlik duygularımızı pekiştirerek, gaflet ve hezimet yolundan çıkarak tokalaşmaya, toparlanmaya, iç barış ve huzurumuzu sağlamlaştırmaya ihtiyaç vardır.



Ramazan ayı aç ve susuz kalma ya da diyet yapma ayı değildir.



Ramazan biz olma, bir nevi iman tazeleme, tövbe etme ayıdır.



Aynı şekilde Ramazan Kuran ayı, bolluk, paylaşma, dayanışma ve kardeşlik halkalarını genişletme, güçlendirme zamanının adıdır.



Sahurdan iftara kadar samimi ve sabırlı olmanın mükâfatını sadece ve sadece Allah’tan beklemek, Allah’tan dilemek Ramazan’ın gerçek manasıdır.



Bu vesileyle Türk-İslam âleminin ve siz değerli Hemşerilerimin on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi’ni tebrik ediyor, bayrama sağlıkla ulaşmayı, yepyeni ve sağlam bir dayanışma ve birlik ruhunun canlanması için bir dönüm olmasını temenni ediyorum.



Denemezsek başaramayız.



Başaramazsak var olamayız.



İstikrarlı ve iradeli şekilde bir ve beraber olmayı denemeli, başarmalı, günahkârlara, milli ve manevi bünyemizin yıkımını gözleyen karanlık çevre ve çehrelere şamarı indirmeliyiz.



Öncelikle siz hemşerilerimin, Türk-İslam âleminin Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.