Bayram Çini; Gazetelerimiz için tüm tarih boyunca Ülkemizde görevi başında haber peşindeyken Hakkın rahmetine kavuşmuş tüm basın mensupları için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı gür bir ses ile söyledik.


Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi İhtisas Spor Kulübü 21 Ekim 2016 Gazeteciler Bayramı olarak kutlanmasından dolayı gazeteciler adına zirve yaptı.


Pazar günü sabah saat 09.00'da başlayan etkinlik Ulu Alan'da Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi İhtisas Spor Kulübü üyeleri tarafından Gazetelerin isimleri yazılı pankartların açılmasıyla sona erdi.


Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi İhtisas Spor Kulübü yetkilileri şu açıklamada bulundu: "Etkinliğimiz sabah 09:00 da Anıtta başlamış olup kent ormanı yanından ayrılan yoldan önce hayata tutunan ağaç, yangın havuzu, Orman evi ve nihayetinde yayla evleri yanından Ulu Alana ulaşılıp manzaranın oksijenin doyası ile içlerinde yaşayıp fotoğraflar çekildi. Öncelikle İlçemizde yayınlarını sürdüren Pervasız, İstasyon ve Akşehir Postası Gazetelerimiz için tüm tarih boyunca ülkemizde görevi başında haber peşindeyken Hakkın rahmetine kavuşmuş tüm basın mensupları için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı gür bir ses ile söyledik ve ekibimize yeni katılan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine ve AKADEMİK Kulübü üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarım" dedi.