AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Akşehir’de faaliyet gösteren Umut Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.


AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Yönetim Kurulu Üyeleri Rabia Özden, Rıfat Yaşarer, İbrahim Öncel ve Halil Murat İmre, Akşehir’de faaliyet gösteren Umut Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette Umut Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Gökhan Camcı ve Ayşe Camcı Demiral ile görüşen AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs ve yönetim kurulu üyeleri burada kalan engelli ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Umut Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Gökhan Camcı kurumun faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Camcı, “Engelli genç ve yaşlı vatandaşlarımız burada çok mutlu. Türkiye’nin neredeyse her ilinden vatandaşlarımız burada eğitim alıyor ve tedavi görüyor. Çok geniş imkânların olduğu merkezimizde engelli ve yaşlı vatandaşlarımız sosyal, kültürel ve sportif alanlarında istediğini buluyor. O yüzden engelli vatandaşlarımız bizden, çalışan personelimizden oldukça memnun. Bizler de onlardan memnunuz, adeta bir aile gibiyiz” ifadelerine yer verdi.


Engelli ve yaşlı vatandaşları ziyaret edip onlarla sohbet eden AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs’ün zaman zaman duygulandığı da gözlemlendi. ‘’Yaratılanı Yaradan’dan ötürü hoş gören bir dinin mensubu olmak ne güzel. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın engelli ve yaşlı kardeşlerimizin daha rahat ortamlarda bakımlarının ve tedavilerinin yapılabilmesi için son yıllardaki çalışmaları adeta devrim niteliğinde. Bizlere insanlık dersi vermek isteyenler devletimizin son yıllarda yaptığı faaliyetlere bir göz atsınlar. Böylesi kurumların sayılarının artmasını ümit ediyorum. Bu kurumların esas gayesi hayır duası almak olmalı ve böylelikle sunulan hizmetlerin bereketi de daha çok artacaktır. Ayrıca bu kurumu şehrimize kazandıran, ciddi bir yatırım yapan Camcı kardeşleri de tebrik ediyorum’’ dedi.


Ziyaret sonunda AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Örs ve beraberindekiler Umut Rehabilitasyon Merkezi yöneticilerine, merkezin bahçesine dikmeleri ricasıyla çam fidanı takdim ettiler.