AK Parti Akşehir ilçe Başkanlığı, Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü, Polis Merkezi Amirliği’ni, Trafik Bölge Amirliği ve Trafik Tescil Amirliği’ni ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Başkan Yardımcıları ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları ile beraber, Akşehir İlçe Emniyet Müdürü Osman Bağcı’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde Akşehir ve ülke gündemi değerlendirilirken Akşehir Emniyeti hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.



Başkan Çardakoğlu ve Başkan Yardımcıları daha sonra Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Mustafa Akarsu’yu, Bölge Trafik İstasyonu Amiri Ercüment Başdemir’i ve Trafik Tescil Büro Amiri Olcay Yıldırım’ı da ziyaret ederek görev yapan polislerin Polis Haftasını kutladı.  



BAŞKAN ÇARDAKOĞLU, “POLİS, GÜVENİMİZİN VE HUZURUMUZUN TEMİNATIDIR”



Ziyaretlerde konuşan Başkan Çardakoğlu ‘’Türk Polis Teşkilatı her birimiyle vatandaşımızın güven ve huzurunu sağlıyor. Kurulduğu günden itibaren özveri ile çalışmasını sürdüren polis teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Ülkemizin güveni için canlarını feda eden şehit polislerimizi rahmetle anıyorum” dedi.