AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları, Ticaret Borsası Başkanlığı’na seçilen Mustafa Doğru’yu ziyaret etti.

Ülke gündemi ve Akşehir gündeminin görüşüldüğü ziyaret de Başkan Doğru’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Çardakoğlu, Ticaret Borsası’nın bir şehrin gelişimi adına önemli kurumlardan olduğunu belirtti.





Akşehir denince gözlerimizde canlanan rengi, kokusu ve aroması bize özgü olan meyvemiz Akşehir Kirazı'nı tanıtmak ve üretimini arttırmak görev süremiz boyunca önceliklerimiz arasında olmalıdır.



Aslında tüm bunlar Akşehir’imizin geleceği ve gelişimi adına yürütülecek çalışmalardır. 2002 yılından itibaren eğitim, sağlık, tarım, kültür, ticaret ve sanayi alanlarında hızla büyüyen bir güç olan ülkemizin geleceğine ilçemizden bir katkı sağlamak çok önemli bir adımdır. Bu anlamda Ticaret Odamız, Borsamız, Belediyemiz, STK’larımız ve vatandaşlarımızla bir ve birlik olarak ilçemizin geleceğine 2023 Türkiye’sine adım atacağız” sözlerine yer verdi.