Dün Konya’da düzenlenen Şeb-i Arus törenleri öncesi AK Parti ilçe teşkilatı ve AK Parti Belediye başkan aday adayları düzenlenen bir kahvaltıda bir araya geldi.

Akşehir Mutfağında düzenlenen kahvaltıya Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, AK Parti İlçe Başkanı A. Bahadır Örs, Adsız Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem, Ortaköy Belediye Başkanı Cevat Nuri Bozoğlu,aday adayı Salih Akkaya ve İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

    Kahvaltı öncesi bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı A. Bahadır Örs, birlik ve beraberlik mesajları verirken “17 Aralık Şeb-i Arus'un yani Hz Mevlana'nın deyimiyle ile Düğün Gecesi'nin sabahında bir araya geldiğimiz bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ederim.



Ak Parti ailesinin birer ferdi olarak geleceğin dünyasının inşasında rol alıyor olmak bizler için çok önemli bir vazifedir ve aynı zamanda büyük bir onurdur. Bu kutlu yürüyüşte bu ailenin her bireyinin üstlendiği ayrı ayrı roller vardır. Bu rolleri zaman zaman değişebiliriz ama sergilenenler ve sergilenecek olanlar bizler için her şeyden daha önemlidir. Önemli olan kimin ne yaptığı değil, kimin bu misyona ne kattığıdır.



Önümüzde sadece Ak Parti için değil aynı zamanda ülkemiz için de büyük bir öneme sahip olan yerel seçimler var. Yerel seçimler yoran seçimlerdir bizler bunun bilincindeyiz. Ama milletinin daha huzurlu, daha rahat,daha özgür ve daha sağlıklı yaşaması için gece gündüz çalışan bir ekip olduğu için bizler yorulmak terimini çoktan sözlüğümüzden çıkardık bile.Yıllardır uyutulan,horlanan,dışlanan Anadolu insanımızı layık olduğu yere getirebilme ilkesiyle her şeyi görme çabasında olan bir iktidarın mensupları olarak kendimizi hep milletimizin hizmetkârı olarak gördük.



Hep beraber birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü ortamının hakim olduğu artık halk tarafından da kabul görmeyen eski, kokuşmuş ve karalama kampanyalarının olduğu ortamdan uzak bir seçim geçireceğimize tüm teşkilatım adına inancım sonsuzdur. Bu vesile ile Mevlana Celaleddin Rumi'yi 740.Vuslat Yıldönümü münasebetiyle rahmetle anarken şu öğüdünü de yaşamımızın her anında bir an olsun unutmamamız gerektiğini belirtmek isterim” diye konuştu.

    Yapılan kahvaltı sonrası katılımcılar Konya’da yapılan etkinliklere katılmak üzere Konya’ya hareket ettiler.