AK Parti Konya Gençlik Kolları tarafından geleneksel hale getirilen iftar programının 3. Bölge İftarı Akşehir ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Konya Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Akşehir Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Zeybek, Yunak Gençlik Kolları Başkanı Ekrem Varol, Çeltik Gençlik Kolları Başkanı Samet Zuhal, Tuzlukçu Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alsaç, Gençlik Kolları Yönetimleri ve Mahalle Başkanlarının katılımlarıyla 3. Bölge İftarı Akşehir İplikçi Camii’nde Simit, çay, peynir, zeytin, hurma ve yoğurttan oluşan menü ile gerçekleştirildi.



3. BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ



İftar programı sonrası Takkasızlar Konağı’na geçen AK Gençlik, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Konya Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyeleri ve gençlerin katılımıyla 3. Bölge İstişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda parti çalışmaları değerlendirilirken gündeme yönelikte açıklamalar yapıldı.



MİLLETVEKİLİ ADAYI ORHAN ERDEM:



“AK GENÇLİK, GÜVEN VE UMUT VERİYOR”



3. Bölge İstişare Toplantısında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Adayı, “Karşımda durmadan yorulmadan ve sürekli ileriyi düşünen bir gençlik görüyorum. AK gençlik bizlere güven ve umut veriyor. Ülkemiz üzerine oynanan oyunların zirve yaptığı bir dönemde gençlerimiz Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacaktır. Ülkemiz ne olursa olsun biz Cumhurbaşkanı olalım da diyenlere fırsat vermeyecek bir gençlik görüyorum” ifadelerine yer verdi.



AK PARTİ KONYA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI AHMET MURAT KORU:



“24 HAZİRAN, 2023’E GİDEN ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR”



AK Parti Gençlik Kolları’nın Türkiye’nin en önemli bir kitlesi olduğuna dikkat çeken AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, “Bir ve beraber olarak sahada olacağız. Sürekli kendimizi yenileyerek, geliştirerek büyüyen Türkiye’mize faydalı birer birey olacağız. Muhalif dediğimiz kesim hiç ama hiç durmuyor. Sürekli farklı oyunlarla, düşüncelerle üzerimize geliyorlar. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Ak Gençlik ve bu davaya gönül veren gençlerimiz Şahlanan Türkiye’yi daha da ileriye taşıyacak” ifadelerini kullandı.



Program sonrası Milletvekili Adayı Orhan Erdem, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sandık Genç Başkanlarına yönelik kaleme aldığı mektupları Mahalle Başkanlarına takdim etti.