Faik YILDIRIM: “Hemşerilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için bundan sonra, kamu ve iyi örnek oluşturacak bu şekildeki özel yatırımları destekleyeceğiz”


Türkiye’nin en büyük bakım engelli bakım merkezlerinden biri olarak planlanan ve yapımı yeni tamamlanan Özel Akşehir Umut Bakım Merkezi hizmet binası; color:#1D2129;background:white">Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Faik YILDIRIM tarafından ziyaret edildi.


Genel Müdür Yardımcısı Sayın Faik YILDIRIM; color:#444444"> Özel Akşehir Umut Bakım Merkezi Kurucuları Özgür CAMCI, Gökhan CAMCI ve Sorumlu Müdür Serkan ÜLKÜ ile Özel Akşehir Umut Rehabilitasyon Müdürü Şahide BOLAT tarafından karşılandı.


Genel Müdür Yardımcısı Sayın Faik YILDIRIM tarafından merkez yeni inşa edilen hizmet binasında inceleme yaptıktan merkez yetkililerinden merkezde kalan engellilerin durumu hakkında bilgi aldı. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Faik YILDIRIM; Merkezde kalan engelliler ile bir süre sohbet ettikten sonra Özel Akşehir Umut Bakım Merkezi yetkililerine hitaben;  Engelli ve Yaşlılarımıza verdiğiniz kaliteli ve değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Aile Bakanlığı olarak Sosyal Hizmetler alanında;  Hemşerilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için bundan sonra, kamu ve iyi örnek oluşturacak bu şekildeki özel yatırımları destekleyeceğiz” color:#1D2129;background:#F6F7F9"> dedi.


Özel Akşehir Umut Bakım Merkezi adına kurucu Özgür CAMCI;  Genel Müdür Yardımcısı Sayın Faik YILDIRIM’ın ziyaretinin kendilerine ve engellilere büyük moral verdiğini,  bundan dolayı büyük onur duyduklarını, engellilere vermiş oldukları desteklerinden ötürü de teşekkür ettiğini ifade etti.