Adsız Belediyesi, 50 adet yeni ayaklı çöp kovası alarak kasabanın değişik mekânlarına koydu.


color:#444444">Alınan ayaklı çöp kovalarından 4 adedi  camii bahçesine,   adedi okul bahçelerine, diğerler de kasabanın değişik mekânlarına konuldu.


Konuyla ilgili açıklama yapan Adsız Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem “kasabamızda yoğunluğun  çok yaşandığı camilerimizin bahçelerine,  okullarımızın bahçelerine ve kasaba merkezinde muhtelif yerlere ayaklı çöp kovaları koyarak halkımızın hizmetine sunduk. Temiz Toplum Temiz Yaşam sahası yaşam şartlarında insanlarımızın kendilerine yakışır bir ortamda yaşamaları için gece gündüz 2 adet çöp toplama aracı ve ekibimizle halkımıza en güzel  hizmeti  sunmak için çalışmaktayız ve sonuna kadar çalışacağız.


İnsanlarımıza  kalıcı ve güzel hizmetler  eserler bırakmak adına Belediye personelim ve şahsım imkânlarımızı en sonuna kadar zorlayarak hizmet etmeye ant içtik. 5yıllık Belediye Başkanlığım dönemimde benimle beraber yılmadan yorulmadan hizmet eden beni yalnız bırakmayan  personelime çok teşekkür ederim.


Bizler kişilerin değil halkımızın hizmetkârıyız ve hizmetkârı olmaktan da  her zaman gurur duyduk ve duymaya devam edeceğiz. Sayın Başbakanımızın dediği gibi  yaratılanı yaradandan ötürü seviyoruz;  bunun için sonuna kadar durmak yok yola devam” dedi.