Akşehir T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda anneleri ile birlikte kalan çocuklara Akşehir Adliyesi tarafından oyuncak armağan edildi.


Akşehir T Tipi Kapalı Cezaevinde anneleriyle birlikte kalan 3 küçük çocuğa çeşitli oyuncaklar ile çikolata ve bisküvilerden oluşan paketler verildi.


         Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Bahtiyar Çolak, Hakim Gönül Ay ve Savcı Tuncay Başaran



Cezaevine giderek çocuklara çeşitli hediye ve oyuncak verdiler.

         “Çocuklarımızı bir nebze sevindirmek için böyle bir şey düşündük” diyen Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, “cezaevimizde annelerinin yanında kalan yavrularımızın bir nebze olsun yüzlerini güldürebilmek amacıyla onlara oyuncak hediye edelim dedik. Biraz olsun kendilerini iyi hissetmelerini istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

         Oyuncakları ve yiyecekleri alan küçük çocukların sevinçleri görülmeye değerdi. Çocuklara hediyelik oyuncak konusunda Aslımlar Süpermarket, Çocuk Marketim Akyunuslar, Çin Pazarı, Showland Ticaret, Akşehir Çarşı ve Ünlü Oyuncak’ın katkı sağladığı öğrenildi.