T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Ulusal Ajans tarafından Erasmus + Ana Eylem 1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği, 2014-1-TR01-KA102-005923 numaralı “C# İle NET’te Güvenlik.” isimli proje kapsamında Almanya’ya giden katılımcılar yurda döndü.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman"">Proje hakkında bilgi veren okul müdürü İbrahim ARSLAN, “Öğrencilerimiz 01-30 Mart 2015 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt/Hanau/Erlensee şehrinde staj çalışması yaptılar. Bilişim Teknolojileri Alanında bir yazılım dili olan “C#” konusunda staj çalışmalarını tamamlayan olan öğrencilerimiz 30 Mart 2015 tarihinde ülkemize sağ salim döndü.


Projeye katılan öğrencilerimiz, mesleki bilgi ve becerilerini orada geliştirdiler. Ayrıca, dil ve kültürel açıdan bilgi ve deneyimlerini artırarak; kurum, kuruluş, işletme ve fabrikalara birçok teknik ziyarette bulundular. Öğrencilerimiz Almanya’da “C# İle NET’te Güvenlik.” projesi kapsamında kazandıkları mesleki deneyim ve tecrübelerini bölgemizde bulunan ilgili sektöre aktaracaklardır. Proje kapsamında yapılan tüm masraflar T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans tarafından karşılanmıştır. Projede görevli öğretmen ve öğrencilerimizin Almanya’da almış oldukları sertifika ile çalışmalarını başarı ile tamamlayıp sağlıkla yurda dönmelerinden dolayı çok mutluyuz.” "Times New Roman""> dedi.