Afyonkarahisar’da yaşayan 41 yaşındaki Sinan Uçan, geçirdiği kalp krizi sonrasında 6 kez kalbinin durup, uzun süre oksijensiz kalmasına rağmen 70 dakika kalp masajı yapıldıktan sonra Özel PARKHAYAT Hastanesi’nde yapılan anjiyoda takılan stent ile hayata gözlerini yeniden açtı.

Afyonkarahisar’da bir ilçede esnaflık yapan 41 yaşındaki Sinan Uçan, akşam saatlerinde rahatsızlanıp ambulans ile yaşadığı ilçenin Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken ambulansta kalp krizi geçirdi ve iki kez kalbi durdu. Hastanede ve ambulansta yapılan müdahalelerle tekrar hayata dönen Uçan, sevk edildiği 2 ayrı hastane sonrası getirildiği Özel PARKHAYAT Hastanesi’nde tekrar kalbinin durmasına ve tüm yaşam fonksiyonlarını yitirmesine rağmen  Kalp Sağlığı Merkezi hekimlerinden Op.Dr. Erdinç Naseri, Uzm.Dr. Ali Seydi Özgül ve Anestezi Uzmanı Tayip Sağlam’ın özverili müdahaleleri sonrası kalp masajı yapılarak tekrar hayata tutundu. Hastaya kalbi desteklemek amacıyla kalp pompası takıldı. Kardiyoloji Uzmanı Ali Seydi Özgül tarafından yapılan anjiyoda takılan stent ve yoğun bakım süreci sonrası hasta sağlığına kısa sürede tekrar kavuştu.



Hasta Sinan Uçan’ın kardeşi “Memleketimizde böyle güven veren, özveriyle hasta ve yakınları için gayretle çalışan bir hastanenin olması bizi çok mutlu etti. Ağabeyim daha önce de böbrek taşı tedavisi için Antalya, İzmir ve Balıkesir’deki bazı hastanelere başvurup sonuç alamamıştı. Sonrasında PARKHAYAT Hastanesi Üroloji Bölümü’ne başvurup kısa sürede şifa bularak taburcu olmuştu. Tüm hastane çalışanlarına canı gönülden teşekkür ederim ”dedi.