24 Ağustos Ortaokulu; Dünya ve Türk tarihine altın harflerle kazınan Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde anlamlı bir sergiyle öğrencilerine Çanakkale ruhunu yeniden yaşattı.


"Times New Roman";color:#222222;background:white">Çanakkale’de omuz omuza çarpışan ve dünya tarihine bir destan hediye eden Çanakkale Şehitleri’ni anmak için, okul öğrencilerinin  yapmış olduğu resim ve maketlerin yer aldığı bir sergiye ev sahipliği yaptı..


"Times New Roman";color:#222222"> 


"Times New Roman";color:#222222">Öğrencilerin gözünden Çanakkale Zaferi’ni anlatan resim sergisi, 17 Mart Salı günü ; Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Şube Müdürü İsa Kürşat Ünver, Akşehir Belediyesi Kültür Müdürü İbrahim Öncel ve Akşehir'de görev yapan okul müdürlerinin katılımıyla ,ziyarete açıldı. 20 Mart 2015 Cuma gününe kadar gezilebilecek sergi, konukların ve  velilerin beğenisini topladı.


"Times New Roman";color:#222222"> 


"Times New Roman";color:#222222">Ayrıca okul öğrencileri, hafta boyunca gruplar halinde öğretmenlerinin rehberliğinde ilçe şehitliğine giderek burada yatan şehitlerine Fatiha okuyarak  saygı ile andı. Öğrencilere Çanakkale Ruhunu yaşatacak yeni etkinlikler hafta süresince devam edecek.