Başkan Akkaya’ya ziyaretinde; Görmeyenleri Koruma Derneği Akşehir Temsilcisi Hüseyin Çığ, AKŞENDER Başkanı Abdülkadir Susam ve Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel eşlik etti.

Merkezde bir konuşma yapan Başkan Akkaya; “Engelsiz Yaşam Merkezimizde sinema, spor salonu ve topluma yararlı birçok kurstan vatandaşlarımızı yararlandırmak güzel bir imkandır. Kardeşlerimiz burada, gayretleriyle çok güzel işler başarmaktadırlar. Engelli KPSS kursumuz da hakeza çok önemli olup, sınav öncesinde kursiyerlerimiz burada Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çalışan öğretmenlerimizin eşliğinde kurs almaktadırlar. Engelsiz Yaşam Merkezi ve birçok alanda hizmetlerini sağlamak adına Belediyemizin Engelsiz Taksi hizmeti, görevini sürdürmektedir. Dünya Engelliler Gününüzü bir kez daha kutluyorum. Bu milletin yaşlısı, genci, engelli olanı olmayanı, hepsi bir bütündür, bir ailedir” dedi.

Akkaya konuşmasının ardından, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde engellilerle ve dernek yöneticileriyle birlikte sohbet etti.

Engelli kadrosunda çalışan personele kutlama

Belediye Başkanı Akkaya, Akşehir Belediyesi’nde engelli kadrosunda çalışan personelle de bir araya geldi. Akkaya; Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Macit Kaya eşliğinde karşıladığı personelin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

Başkan Akkaya; “Engelli personelimizin her zaman yanlarındayız. Çalışma arkadaşlarımızın her biri alanlarında uzman kişilerdir. Kendileri ilçemize hizmet ediyorlar. Ümit ediyorum, hep birlikte Akşehir’imiz ve geleceğimiz için güzel hizmetlere vesile olacak çalışmalar yaparız” şeklindeki konuşmasının ardından, personelinin istek ve taleplerini dinleyerek bir süre sohbet etti.