İpek Çiftliği Mangal Evi’nin Urfalı Ustası Veysel Sabur’un dört spesiyalinden biri olan İki Yüzlü Kebabı, et sevenler için iki farklı lezzeti içerisinde barındırıyor.





D-300 Karayolu Akhanlar karşısında hizmet veren İpek Mangal Evi, son 3 yıldır Halis İpek tarafından işletiliyor. Yaklaşık bir yıl önce ızgaranın sorumluluğunu alan Urfalı Veysel Sabur; sucuk, tavuk, ciğer, kuzu kelle ve sakatatın yanında 13 çeşitte sunduğu et ve kebaplarıyla da ustalığını konuşturuyor.





Menüde spesiyallerden yaprak ciğer, kaburga ve gerçek kuzu şiş dikkati çekerken, İki Yüzlü Kebabı; sunumu ve lezzetiyle İpek Mangal Evi’nin favorisi olmuş. Bifteğe sarılmış Adana köftenin lezzeti, kebabın ustaca hazırlandığının göstergesi. Lezzetin bir diğer sebebi de tavuk ve kuzuların İpek Çiftliği'nde organik olarak besleniyor olmaları.





Her gün 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet sunan İpek Mangal Evi’nin bir diğer özelliği de Serpme Kahvaltı için bir saat sınırı olmaması. Özellikle hafta sonlarında tercih edilen Geç Kahvaltı sevenlere; bal kaymaktan tahin pekmeze, bazlamadan sucuklu yumurtaya eksiksiz bir kahvaltı sunuluyor.





Kebabın vazgeçilmez başlangıcı çorbayla açılış yapıp, Veysel Usta’nın elinden çıkmış İki Yüzlü Kebabın devamında tatlı yemek isteyenleri de Katmer, Künefe ve Fırında Sütlaç seçenekleri bekliyor.