Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çalışmalarına hız veren Ak Parti Akşehir İlçe Teşkilatı, tüm Türkiye genelinde aynı anda 194.312 sandıkta yapılan “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” ana temalı Sandık Danışma Toplantılarını Akşehir’de gerçekleştirdi.


Toplam 249 sandığın yer alacağı seçimler ve seçim çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı A.Bahadır Örs şunları söyledi:


 


   “10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde ilk kez cumhur, başkanını seçmiş olacak. Her seçim mutlaka önemlidir, kendine göre birçok özelliği ve neticeleri vardır.Ancak bu seçimler ülkemiz siyasi tarihinde çok daha büyük önem arz etmekte ve bugün Dünya’nın parlayan yıldızı olan aynı zamanda Avrupa’nın 6. büyük ekonomisine sahip olan ülkemizin dönüm noktalarından olacaktır.İnşallah bizler de bu süreçte tüm teşkilatımızla millete hizmet etme,vatandaşımızın hizmetkarı olmaktan geri kalmama adına var gücümüzle çalışacağız.En son yapılan “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” konulu Sandık Danışma Toplantılarında da vatandaşlarımız aslında bunu göstermiş oldular.Kimi vatandaşlarımız evlerinde,kimi vatandaşlarımız işyerlerinde,kimileri de kiraz bahçelerinde bu toplantıları gerçekleştirdiler ve aslında “Bu millet çözüm üreteni de bilir,sorun üreteni de ve bu milleti kimse hizmetten alıkoyamaz,geldiği noktadan geriye götüremez ! ” mesajını verdiler. İşte bu sebeple sandıklara sahip çıkmak Dik Duran-Eğilmeyen Sn Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde büyüyen gelişen ülkemizin bu noktaya gelmesinde emeği olan tüm vatandaşlarımıza karşı boynumuzun borcu.Bu toplantıların gerçekleşmesinde emeği olan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederken katılan vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.”


 


   Toplantılarda, seçimlerde görev alacak olan kişilerin tekrar gözden geçirildiği, her sandık için dikkat edilmesi gereken hususların irdelendiği ve sandık yönetim kurullarının daha etkin çalışmaları gerektiği konularının detaylı tartışıldığı öğrenildi.