Salgınla mücadele kapsamında mahalle muhtarlarına koruyucu malzeme dağıtımı yapan Çeltik Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle çevre düzenlemesi ve yol bakım onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.





Konya Büyükşehir Belediyesi’nce gönderilen maske, siperlik ve dezenfektan malzemenin mahalle muhtarlarına ulaştırıldığını belirten Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe; “Covid-19 salgınıyla etkili bir mücadele için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bir yandan dezenfeksiyon çalışmaları yaparken bir yandan da ilçemizdeki kurumlarımıza, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza maske ve kolonya desteği sağlıyoruz. Son olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen koruyucu malzemeyi de muhtarlarımız aracılığıyla vatandaşlarımıza ulaştırdık” şeklinde konuştu.





Diğer taraftan, Çeltik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de merkez ve mahallelerde; çevre düzenlemesi, yol kenarı duvar yapımı, kilitli parke taşı döşenmesi, yol açma ve genişletme, yollara yama yapılması gibi bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.





“Çalışmalarımızın amacı, vatandaşlarımızın yaşamlarını daha güzel bir ortamda sürdürebilmeleridir” diyen Başkan Meşe; “Bu amaçla ve halkımızdan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Çalışmalarımızda ilçemize desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Konya Milletvekilimiz Orhan Erdem ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederim” dedi.