PARKHAYAT Akşehir Hastanesi Direktörü ve Başhekimi, Yunak protokolü ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile Belediyeye ait misafirhanede öğle yemeğinde bir araya geldi. Direktör Uğur Harmanda belediye çalışanları, oda başkanları ve oda üyelerine uygulanacak indirimli sağlık hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Yunak Belediyesi ve PARKHAYAT Akşehir Hastanesinin ortaklaşa düzenlediği  davete Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Coşkun, Akparti İlçe Başkanı Tahir Kuru, Polatlı Akparti İlçe Başkanı Aysel Demir, Konya Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hali Ürün, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Parlaker, MHP İlçe  Başkanı Bayram Çil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barboras Topaloğlu, MYO Müdürü Kadir Öztaş, Komek Kurs Yöneticisi Ekrem Varol, Bakkallar Odası Başkanı Ramazan Yalçınkaya, Şoförler Odası Başkanı Halil Yılmaz, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Ayaz,  Ziraat Odası Başkanı Yusuf Gülmez, Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Hasan Tomruk, Kamyoncular Kooperatif Başkanı Davut Budak, Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Alphan ayrıca çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.





Hastane hizmetleri hakkında bilgi veren PARKHAYAT Direktörü Harmanda muayenelerde, medikal yatışlarda ve ameliyatlarda bölge halkının ekonomik durumuna uygun bir fiyat politikası takip ettiklerini söyleyerek,  PARKHAYAT Akşehir Hastanesinde diğer özel hastanelerden farklı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu mensuplarından Dahiliye, Göğüs Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kardiyoloji, Fizik Tedavi, Ortopedi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Üroloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Kalp ve Damar Cerrahisi polikliniklerinden muayene girişlerinde FARK ÜCRETİ ALINMADIĞINI iletti.



PARKHAYAT Akşehir Başhekimi Uzm.Dr. Ali Galip Gündoğar hastane olarak her türlü desteğe hazır olduklarını bildirerek Yunak Belediyesinin organize ettiği davet için yetkililere teşekkürlerini iletti.



Ayrıca Harmanda Sosyal Güvenlik Kurumu mensuplarının Acil servisteki Acil Hal muayenelerinden ve yoğun bakımda tedavi gören hastalardan da herhangi bir fark ücreti alınmadığı konusunda da bilgiler verdi.



Program sonrası protokol İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek Polis Haftası kutlamalarına katıldı.