İpragaz otogazı GO markası ile Akşehir’le buluşturan Yağmur Petrol, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hafta sonunda ses getirecek bir indirim kampanyası düzenledi.





Kampanya ile ilgili bilgi veren Yağmur Petrol işletmecisi Mustafa Yarar; 24 Kasım Öğretmenler Günü gibi özel günlerde belirli meslek gruplarına indirimli akaryakıt/otogaz sunmaktan memnuniyet duyduklarını belirtirken, bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan kampanyanın, gerek indirim oranı gerekse uygulamasıyla dikkat çekeceğine inandığını söyledi.





Yarar’ın verdiği bilgiye göre; 24 Kasım nedeniyle uygulanacak olan indirim yalnızca öğretmenlerle sınırlı kalmayıp, dileyen tüm vatandaşlar için geçerli olacak. 23 Kasım 2019 Cumartesi ve 24 Kasım 2019 Pazar günlerinde Yağmur Petrol GO istasyonundan LPG-Otogaz almak isteyen tüm Akşehirliler; otogaza 3.36 TL yerine 2.99 TL ödeyecekler.





Öğretmenler vesilesiyle tüm Akşehirlilere bu indirimi uygulamaktan mutlu olacaklarını söyleyen Mustafa Yarar, İpragaz otogazın; çabuk buharlaşarak gaza geçme süresini kısalttığını ve çekiş gücünü artırdığını belirterek, yüksek performanslı bir ürün olması nedeniyle istasyonlarında bu ürünü tercih ettiklerini sözlerine ekledi.