Cumhuriyet Halk Partisi Akşehir Belediye Başkanı seçim ekibiyle birlikte, Akşehir Organize Sanayi Bölgesini gezdi.


Buradaki yatırımları yerinde inceleyen Çelebi,  organize sanayiini şöyle değerlendirdi:


“Hayali projeler üretmek yerine elimizin altındaki altın madenini işlemek daha akılcı olur.


İktisatçılar tarafından 2014 yılı için %3,5 büyüme tahmini yapılan ülkede, aslında bu eksi büyümenin itirafıdır. Bu ekonomik şartlarda mevcut küçük sanayi sitesini ve organize sanayi bölgesini geliştirmek daha akılcı bir davranış olacaktır.


Aşağıda isimleri yazılı ‘’Akşehir’in Kaplanları’’ gerçek yatırımcılarımız; Çakır Gıda, Doğpa, Şeneller, Saltıkoğlu, Kesebet Sabah,Yayla Tarım, Mavcıoğlu, Kurtbomsan, Özgünoğlu, Ender Fırça, Taşçı ve yatırımlarını tamamlamaya çalışan Hars, Tutkun, M.Mırçık, İzi Süt firmalarının toplam kapalı alanı yaklaşık altmış bin  metrekare,çalıştırdıkları işçi sayısı tamamlanacak yatırımlarla  dokuz yüz kişiye ulaşacaktır.


Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak tasarruf açığı olan bir ülkede mevcut yatırımların daha verimli kullanılmasından yanayız.


Yaklaşık sekiz yüz dükkanı olan küçük sanayi sitesini etkin hale getirmek için yatırımlarımız olacaktır. Buraya müşteri çekmenin yollarını seçim beyannamemizde açıklayacağız, mevcut sermayemizin verimliliğini artıracağız.


Mevcut sanayi çarşısı esnafının gelişmesinin tek yolu sanayinin yerini değiştirmek değil sanayinin cazibesini artıracak küçük bir yatırımla trafiğin yönünü sanayiye çevirmektir, bununla ilgi projemiz hazırdır.


Organize sanayi bölgesindeki yatımcıların desteklenmesi, onların üretim şartlarını kolaylaştıracak ve mevcut Akşehir sanayi sitesindeki esnafımıza ek iş olanakları yaratacakları inancındayız.


Organize sanayi bölgesindeki yatırımcılarımızın günümüz Türkiye’sinde herkes arsa spekülasyonu yaparak emeksiz para kazanma yolunu seçerken AKŞEHİR KAPLANLARI yatırım yaparak, işçi çalıştırarak Akşehir’e katma değerde bulundukları için her zaman arkalarında destek olacağımızı duyurur, Cumhuriyet Halk Partisi olarak teşekkür ederiz.”