Akşehir’de, menüyü incelediğinizde İstanbul’daki değme kebapçıları bile taş çıkartacak çeşitleriyle sizi şaşırtacak bir mekan var. Bilenler, lezzetine de söylenecek söz olmayan bu mekan için “Amcamın Yeri” diyor.





Yabancı markalı fast-food ürünler yerine köfte ekmek yemeği tercih eden yani kendi lezzetlerinin kıymetini bilenler için dürümün yeri tartışılmazdır. Biraz aceleniz varsa, ayaküstü atıştırıp işinize dönecekseniz; döner dürüm ya da ciğer dürüm doğru tercihtir. Yemeği iş yerinize sipariş edecek, dolayısıyla da masayı lokantada yiyor gibi donatamayacaksanız, üstelik et şiş, Adana, şiş köfte ve sucuk dürüm de bir hamburger menü fiyatınaysa, gönül rahatlığıyla siparişinizi verir; mis gibi dürümlerin adresini soranlara da “Amcamın Yeri” dersiniz.





Müşterinizi ağırlayacağınız bir öğlen yemeği veya uzun, keyifli sohbetlerin yapılacağı akşam yemekleri için yazın bahçesiyle, kışın da üç katında hizmet veren “Amcamın Yeri”, hemen karşısındaki eski yerinden mevcut binasına geçeli tam 4 yıl oluyor. Adana-Urfa kebaptan kuzu-dana et şişe, patlıcan kebaptan karışık ızgaraya birçok kebap çeşidini müşterisine sunan işletmeci Seçkin Çıplak, Ali Nazik ve Beyti Sarmanın müptelaları olduğunu söylemekten geri durmuyor. İskender ise menünün favorileri arasında.





Zengin mutfağımızın en revaçta olan kebaplarının lezzetine, bol köpüklü yayık ayranı ile varan misafirleri, Hatay künefenin de üzerine Seçkin Çıplak’ın ikram ettiği kahve ile akşamı kapatırken, “Amcamın Yeri” yaz aylarında haftanın 7 günü saat 02:30’a kadar, kışın ise Pazar günleri hariç her gün saat 00:30’a kadar müşterilerini ağırlamaya ve paket servisine devam ediyor.