Kendisi de inşaatçı olan Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, geçen hafta başlayan Küçükhasan arazi yol çalışmalarında kullanılan kepçeyi ustaca idare ederek, yol yapımına bizzat katılmış oldu. Başkan Meşe; geçtiğimiz Ekim ayında da Belediye minibüslerinden birinin direksiyonuna geçerek vatandaşları şaşırtmış ve baba mesleği olan şoförlükte de usta olduğunu göstermişti.





Küçükhasan girişinde bulunan ve sürücülerin görüş mesafesini azaltan tepenin alçaltılmasından elde edilecek olan toprağın yol yapımında kullanılacağını söyleyen Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, yapım çalışmalarında kullanılan kepçeyi ustalıkla idare ederek iş makinalarına olan hakimiyetini bir kez daha gösterdi.





“Önemli olan, vatandaşa hizmettir” diyen Başkan Meşe, geçtiğimiz Ekim ayında da; Küçükhasan, Karşıyaka, Adakasım ve İshakuşağı Mahallelerine ücretsiz hizmet veren Belediye minibüslerinden birinin kaptanlığını yaparak vatandaşları şaşırtmış ve mütevaziliği ile Çeltiklilerden tam not almıştı. Direksiyon başındayken vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Ali Meşe, baba mesleği olan şoförlüğü yapmaktan büyük keyif aldığını söylemişti.