Konuya ilişkin bir açıklama yapan Akşehir TSO Başkanı Ahmet Emin Makascı, yapılan yardımlarla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

“Her sene Ramazan ayında sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışma bölgemiz içerisinde bulunan Akşehir, Yunak, Çeltik ve Tuzlukçu ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaparak; Ramazan ayının bereketini paylaşmak, yardımlaşmanın en büyük değerlerimizden biri olduğunu yaşamak ve yaşatmak adına sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ediyoruz.

TOBB’un göndermiş olduğu 80 bin TL ile Odamızın da koronavirüs salgınının vatandaş üzerindeki sosyo-ekonomik yükünü hafifletmek amacıyla ilave ettiği 60 bin TL kaynak neticesinde, toplamda 140 bin TL tutarında gıda yardım çeki hazırlanarak; Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlarımız, Meclis Üyelerimiz, Vakıflar ve Dernekler aracılığıyla bin 400 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılmıştır.  

Akşehir TSO olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk ve sosyal vefa vazifesini yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, mübarek Ramazan ayının İslam Alemine, Akşehir’imize, bölgemize ve ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”