Vatandaşlara, “Türkiye İçin Altın Vakti” sloganı ile altınlarını değerlendirme imkanı sunulduğu belirtilen duyuruda, şu ifadelere yer verildi:

“Altın vakti günleri ile fiziki altınlarını kendi imkanlarıyla saklayan müşterilerimize bir fırsat sunmak için 11-12 Nisan 2022 tarihlerinde Akşehir Şubemizde Altın Vakti uygulamasına başlayacağız.

Altınlarını Şubemize getiren müşterilerimizin, İstanbul Altın Borsası eksperlerince değeri hesaplanan yatırımları,  altın hesaplarında gram cinsinden değerlendiriliyor. Herhangi bir masraf ya da ücret alınmayan Altın Mevduat Hesaplarında müşterilerimiz yatırımlarını ister nakde çevirebilir, isterlerse Vadeli Altın Mevduat Hesabı’yla altınlarına altın katabilirler. Müşterilerimiz, Ziraat Bankası güvencesinde altınlarını saklayabilir, altın alım-satımı gerçekleştirebilir, yurt çapında yaygın şube ağımız, internet ve mobil Şubemiz aracılığıyla Vadesiz Altın Mevduat Hesabını diledikleri zaman kullanabilirler.

Bu şekilde müşterilerimiz, altınlarının çalınma ve kaybolma riskinden ve kiralık kasa masraflarından da kurtulmuş olacaklardır. 

Tüm müşterilerimizin ilgisini bekliyoruz. Hizmet vermek üzere Şubemizde olacağız.”