Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 15 uzman yardımcısı kadrosuna atama yapılması amacıyla düzenlenen sözlü sınava; Hukuk, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık Mühendisliği ile Gepmatik Mühendisliği mezunu adaylar, 17-24 Ocak 2022 tarihleri arasında başvuruda bulunabilecekler. Bakanlığın Kariyer Kapısı kamu İşe Alım sitesinden yapılacak başvuru ve ilana ilişkin detaylı bilgiye, 31699 sayılı Resmi Gazeteden ulaşılabiliyor.

Sağlık Bakanlığı’nın, 31698 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Müfettiş Yardımcısı Giriş Sınavı İlanına göre ise 40 kadro için başvurular 9 Ocak 2022 tarihinde saat 23:59’a kadar, Bakanlığın Kariyer Kapısı kamu İşe Alım sitesinden yapılabilecek.

31702 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Müfettiş Yardımcısı Giriş Sınavı İlanları ile de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’na müfettiş yardımcısı alınacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu 12, Sosyal Hizmetler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Psikoloji ve Sosyoloji mezunu 3 müfettiş yardımcısı kadrosu için başvurular, 3-14 Ocak 2022 tarihleri arasında Bakanlığın Kariyer Kapısı kamu İşe Alım sitesinden yapılabilecek. Milli Savunma Bakanlığı’na, ilgili fakültelerin Hukuk, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Maliye, İktisat ve İşletme bölümlerinden mezun 20 müfettiş yardımcısı alımı sınavı için başvurular da yine Bakanlığın Kariyer Kapısı kamu İşe Alım sitesinden, 15 Ocak 2022 tarihinde saat 23:59’a kadar kabul edilecek.