Başkan Meşe’nin; Belediye Hizmet Binasının modern bir yapıya kavuşması, vatandaşlara daha sağlıklı ve rahat bir ortamda hızlı hizmet sunulmasını amaçlayan Belediye Dükkanları ve Belediye Hizmet Binası Projesinin yapım işi ihaleleri, tek kuruş harcamadan binanın yapılması ve yaklaşık 300 bin lira da kazanç elde edilmesiyle sonuçlandı.

Binanın yapım işi ihalesi, KDV dahil 8 milyon 398 bin 60 lira bedelle tamamlandı. Binada yer alacak olan Belediye dükkanlarının 28 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilen satış ihalelerinden ise KDV dahil toplam 8 milyon 696 bin lira gelir elde edildi. Böylece Belediye Hizmet Binası’nın yapım maliyeti karşılandıktan sonra 297 bin 940 lira da Çeltiklilerin kasasına kaldı.

Çeltiklilerin, inşaatçı bir Başkan olarak iş makinelerinin üzerinde görmeye alıştıkları, zaman zaman şehir içi minibüslerin direksiyonuna geçerek baba mesleği şoförlüğe olan saygısını ve yaklaşımını gösteren ve her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe; yeni hizmet binasının yapım işinde sergilediği ticari başarısıyla da bulunduğu makama yetkinliğini bir kez daha göstermiş oldu.