Milli Strateji Köşemizi takip eden sayın okurlarımız bilirler ki aşağıdaki tahliyeler konusunu 17 Aralık Hükümeti Yıkma Darbe Planları ve Operasyonundan sonra çeşitli başlıklar altında defalarca yazdık. Milli ve Kahraman Ordumuza, Kahraman Emniyet Güçlerimize, Milli Bankalarımıza, Milli Ekonomimize ve Kalkınmamıza, Barış ve Kardeşliğimize, kısaca MİLLİ BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZE VE DAHİ MİLLETİN EGEMENLİĞİNE YANİ MİLLİ İRADEYE, MİLLİ KUVVETLERE, KUVAYİ MİLLİYECİLERE, MÜCAHİTLERE, ALAHIN YOLUNDA, SIRATI MUSTAKİMDE OLANLARA, Kumpas Kurulduğu artık ayan beyan ortaya çıkmıştır.

Geçtiğimiz günlerde Milli Strateji Köşemizde: MİLLİ İRADE kÜRESEL öLÇEKLİ Emperyalizm VE vAHŞİ kAPİTALİZM başlıklı yazımızda yazdığım şu satırlardaki... Anka Kuşu gibi, Küllerinden yeniden doğan bugün için 80 Milyonu Vatan Evladını yeniden kardeşlik ekseni etrafında, kenetlendirmeliyiz. Sözlerimizin içindeki ’’Küllerimizden Yeniden Doğmak’’  değimini,  Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya –Berlin Muhteşem konuşmasında aynen kullanması ise yazılarımızdaki isabeti göstermektedir. Bu yazımızın tamamı PERVASIZ ARŞİVLERİNDE VARDIR. Pek çok yazımızın bu manada, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından irad edilen muhteşem mitinglerde ve grup toplantıları ve diğer konuşmalarında örtüşmesi bu aciz yazar için ise çok manidar ve sevinç vericidir. Aklın yolu birdir.

 Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya’ya gitmeden evvel Atatürk Havalimanı’nda bir basın toplantısı tertip etti. Türkiye Cumhuriyeti, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacağı temas ve görüşmelerle alakalı olarak yaptığı açıklamanın ardından oradaki gazetecilerin sorularına cevap verdi.

            TUTUKLULUK SÜRESİNİ 5 YILA İNDİRİYORUZ DEDİ.

            Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Dolmabahçe bulunan çalışma ofisinde kurmayları ile yapılan toplantı ile ilgili bir soruya, Bizim 3 paketimiz daha var. Bunlar İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve şeffaflaşmayla ilgili. Özel yetkili mahkemeleri süratle kaldırma düşüncesindeyiz. TMK ile ilgili yeni düzenlememiz var. Ama burada en hayati olan şu olacaktır; Tutukluluk süresi daha önce 10 yıldan 7,5 yıla indirilmişti. Biz dün yaptığımız çalışma ile bunu 5 yıla indiriyoruz. Meclisten bunun da çıkmasıyla çok sayıda, insan istifade edecek diye cevap verdi.

            Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Din kardeşimiz ve komşumuz olan İran’ la olan her konuda ilişkilerimizi de geliştireceğimizi ve Türk Devleti içindeki paralel devlet yapılaşmalarının var olduğuna ve 17 Aralık Hükümeti Yıkma ve Darbe Operasyonundan da söz etti.

             Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük müjdesi daha evvel de üzülerek ifade ettiği içerde günahsız yatanlar var açıklaması ışığında gelişecek olan önümüzdeki günlerde bu suçsuz ve günahsızların tahliye kararıdır.

            Böylece: Yüce Türk Milletinin Kutsal saydığı, Ergenekon Destanımızın adı ile anılan sözde dava, başta olmak üzere diğer isnat edilen davalarda halen tutuklu olanlarla cezaları, kesinleşmeyenlerden, Akşehir’ li Kıbrıs Gazisi ve Kıbrıs Türk Mücahitlerinin medar-ı iftiharı savaş öğretmeni, Milli Kahraman Madalyasına sahip, (E)Yüzbaşı Muzaffer, Tekin özgürlüğüne kavuşacak.

            Çıkacak kanun kapsamında, özgürlüklerine kavuşacak diğer isimlerden bazıları şunlardır.

             

             (E) Orgeneral Hurşit Tolon,

             (E) Tuğgeneral Veli Küçük,

             (E)Tuğgeneral Levent Ersöz,

             (E) Kurmay Albay Fikri Karadağ

             (E) Albay Hasan Atilla Uğur,

             (E) Yarbay Mustafa Dönmez.

             (E) Albay Mustafa Levent Göktaş

             İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,

             Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Dairesi Kurucusu ve Başkanı İbrahim Şahin,       Türk-Ortodoks Patrikhanesi Murisi, Sevgi Erenerol,

             Gazeteci Tuncay Özkan,

             İsmail Sağır,

             Erhan Timuroğlu,

             Aykut Metin Şükre,

             Kenan Özay,

             Selçuk Özkan,

             Erkan Ayyıldız,

             Avukat Kemal Kerinçsiz

             Avukat Alparslan Aslan,

             Bedirhan Şinal,

             Boğaç Kaan Murathan,

             Sedat Peker,

             Semih Tufan Günaltay,

             Durmuş Ali Özoğlu,

             İbrahim Özcan,

             Kemal Aydın,

             Hasan Ataman Yıldırım,

             Fatma Cengiz,

             Oğuz Bulut.

             Diğer isimlerini yazamadıklarımla beraber, İÇERDE GÜNAHSIZ YATANLAR’ ın tamamına geçmiş olsun. Özgürlükleri şimdiden kutlu olsun. Günahlarına kefaret olsun.

            Ömürlerinden beşer yılları heba edilenler, geçmiş olsun.

            Ölenler, intihar edenler ya da intihar süsü verilenlere Cenab-ı Allah CC. Hazretleri rahmetler katından,  mağfiret etsin.

            Aziz Milletimiz gün, Bir Olma, İri Olma, Diri Olma, Zamanıdır. Gün kardeşlik zamanıdır. Kin, nefret, garaz günü değildir. Bugün diriliş ve şahlanış günü olmalıdır.

             Küresel emperyalistler, kapitalistler, yerli montajcı ve taklitçi burjuvalar, dünya ölçekli küresel sermaye ve yerli işbirlikçileri, siyonistler kan emici engerekler, çıyanlar, masonlar, tapınak şövalyeleri,  yahudiler, sebataycılar, kabalacılar, ülimatçılar, gözbağcılar satın aldıkları, yerli ve yabancı düzenbazların oyunları biti.

            Cenab-ı Allah CC. Tam bağımsız ve YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE yolundaki, yürüyüşümüzü mübarek kılsın.

             Şanlı Devlet-i Ali’ yi Osman’ i Cihan Devletinin, Zaferlerle dolu, kıtalara hükmeden günlerini yeniden bize versin.

            Denizin üstünü ve altını, karayı,  havayı, yol edenleri, 80 Milyon Necip Türk Milletini korusun ve yüceltsin. Dünya yüzünde zulüm altındaki Müslümanların ve esir milletlerin, fertlerin yardımcısı olsun. Dualar ve Baki Selamlarımla.