Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci Konya Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret ederek Akşehir’le ilgili görüş alışverişinde bulundu.


Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci Konya Valilisi Muammer Erol’a nezaket ziyaretinde bulundu.  Konya Valisi Muammer Erol’a Akşehir ekonomisi ve Akşehir Ticaret Odası’nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Çiftci   “ Konya’nın en büyük avantajlarından biri kurumlar arasında işbirliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalardır. Akşehir Ticaret Odası olarak şehrimize hedef koyduğumuz 2023 vizyonu çerçevesinde üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Akşehir de acil çözüm bekleyen sorunları karşısında Odamız sürekli olarak gereken girişimleri yapmaktadır. Bugün için şehrimizin hayati önem taşıyan Akşehir Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıların projeleri birer birer hayata geçmektedir” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Valisi Muammer Erol da tarih ve kültür şehri Konya ve ilçelerinin sanayisi ve ticareti ile de büyük bir şehir olduğunu ifade ederek, “Konya’daki görevimiz süresince Konya’yı ve ilçelerini eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ticaretten turizme kadar her alanda bir adım daha ileriye taşıyabilmek, Konya’nın kalkınmış iller arasında hak ettiği yeri alabilmesi için üzerimize düşeni yapmanın gayret ve çabası içerisinde olacağız” dedi.