Ak Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, AK Parti’nin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çardakoğlu mesajında; 14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

İlklerin partisi olan AK Parti'nin,  lideri Recep Tayyip Erdoğan ile bütün olan bir teşkilat olduğunu vurgulayan Başkan Çardakoğlu; "Partimizin kurulması ile birlikte sadece Türk siyaset tarihinde değil dünyada söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olarak bilinen bir hareket doğmuştur. Bu hareketin mimarı da kurucumuz, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.



AK Parti ile Türkiye'nin sağlıkta, eğitimde, ekonomide, sanayide, tarımda ve turizmde büyük hamleler kaydettiğini, yapılan reformlarla her kesimin kucaklandığını söyleyen Çardakoğlu; "Cumhurbaşkanımız önderliğinde yeni Türkiye'nin 2023 vizyonu ilk günkü heyecan ile devam ediyor. Türk siyasi tarihinde daha önce olduğu gibi önüne birçok engel konulan, yok edilmek için her türlü senaryolar düzenlenen partimiz milletimizin desteği ile her zaman ayakta kalmayı başarmıştır. 14 Ağustos 2001'de çıktığı kutlu yolculukla Türkiye'nin kaderini değiştiren Genel Başkanımız ve tüm yol arkadaşlarına, şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, partimizin 17. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.