AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (KOSKİ) Akşehir Şubesi’ni ve Ak Mega Radyo’yu ziyaret etti.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Zorlu, İbrahim Öncel ve İsmail İnce, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Zeybek;  KOSKİ Akşehir Şubesi Müdürü Burhan Akçer ve  Ak Mega Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karagöz’ü ziyaret etti.



KOSKİ Akşehir Şubesi Müdürü Burhan Akçer’i  ziyaretinde KOSKİ çalışmaları hakkında bilgi edinen İlçe Başkanı Çardakoğlu, KOSKİ’nin şehrin kesintisiz, uzun ömürlü, güvenilir ve sağlıklı su ihtiyaçlarını karşılamak üzere yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirterek,  “Özellikle şehrimizin ileriye dönük projeleri için KOSKİ önemli çalışmalara imza atıyor. Yaklaşık 100 yıllık ömür biçilen su ve kanalizasyon yenileme çalışmaları bunların başında geliyor. Ayrıca atık su arıtma tesisimizle de şehrimize ayrı bir ekonomik katkı sağlıyor”  dedi.



Daha  sonra Ak Mega Radyo’ya geçen AK Parti heyeti, AK Mega Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karagöz’ü ziyaret etti. Ziyarette gündem ve Akşehir çalışmaları ele alındı. Radyonun ülkemiz tarihinde önemli bir yeri olduğunu söyleyen Başkan Çardakoğlu, “İlçemizde bulunan her iki radyo da medya görevini layıkıyla yerine getiriyorlar. Müzik, haber, bilgi ve diğer programlarla kamuoyunun bilgilenmesinde önemli rol üstleniyorlar. Her iki radyomuza da görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.