Danışma Kurul Toplantısına; Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, Başkan Yardımcısı Bekir Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Yunak Meslek Yüksekokul Sekreteri Bülent Keskin, Öğretim Üyeleri Özge Artekin, Buket Çetinkaya, Mahmut Sami Duran, Barış Çorumlu ve Osman Selçuk Kavas, Yunak Meslek Yüksek Okulu Yaşatma Derneği Başkanı Fatih Yıldırımer ile Kurul Üyeleri Resul Güler ve Mesut Çetinkaya katıldı.  

Daha önce alınan kararlara dayanılarak Yunak Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin eğitim ve öğretim kalitesinin artırılması, hizmet işbirlikleri, etkinlik çalışmaları, iş dünyasıyla koordinasyon gibi konularda tavsiye niteliğinde kararlar almak amacıyla oluşturulan gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda; öğrencilere sunulacak olanaklar, sosyal ve ekonomik destekler ile okulun tanıtım projelerini içeren planlama takvimi de düzenlendi.

Toplantı sonrasında gerçekleştirilen Çalıştayda ise Yunaklı Aşık Molla Rahim’in tanıtılması, eserlerinin yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması konu edildi. Coğrafyamızda derin etkileri olan Aşıklık geleneğinin de geniş bir şekilde ele alındığı Çalıştayda, Aşık Molla Rahim’in tanıtılması yönünde yol haritası belirlendi.

1902 (Hicri 1317) yılında, Yunak’ın Adakasım köyünde dünyaya gelen Aşık Molla Rahim, 20. yüzyılın Yunus’u olarak ta adlandırılıyor.