eTwinning Yunak İlçe Temsilcisi İsmail Hakkı Özkan ve Temsilci Yardımcısı Buse Aydın tarafından yapılan durum tespiti ve değerlendirme toplantıları, merkez ve mahalle okullarında gerçekleştiriliyor.

24 Şubat 2022 tarihinde başlayan toplantılara 7 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek.

Yunak’ta 25 okulda 300'den fazla öğretmene ulaşarak 2 hafta süreli programda eTwinning bilgilendirme eğitimlerinin yanı sıra Mayıs ayında değişecek olan platform ile ilgili bilgiler de aktarılıyor. Eğitimler çerçevesinde Proje içerikleri ve konuları, eTwinning portalı tanıtımı, kalite etiketi kriterleri gibi konular öğretmenlere anlatıldı. Bu yıl yapılmakta olan ve yapılacak olan projeler ile ilgili süreçler ele alındı.

2022-2023 proje hedefleri ön çalışmalarının da yapıldığı toplantılarda öğretmenlerin yapmış olduğu projeler de gözden geçirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, e Twinning Yunak ailesi olarak iyi bir ivme kazandıklarını belirterek her geçen yıl, hem ulusal hem de Avrupa etiketi alma konusunda büyük başarı elde ettiklerinin altını çizdi. İşcan, ayrıca ilçe temsilcisi, temsilci yardımcısı ve proje yapan öğretmenler ile projelere destek veren okul yöneticilerine teşekkür etti.