Başarılı öğrencimiz Seçil Çiğ; Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yerleşim Testi (AYT) puanlarının ortalaması alınarak elde edilen yerleştirme puanına göre yapılan başarı sıralamasına göre, Akşehir Birincisi ve Türkiye 670’incisi oldu.

Akşehir Birey Eğitim Kurumları yöneticileri; Hacettepe Üniversitesi’nde İngilizce Tıp eğitimi almayı hedefleyen öğrencileri için “Covid-19 aşısını bularak insanlığa büyük bir hizmet yapan Türk bilim insanları Özlem Türeci ve Uğur Şahin gibi büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz” derken, veli ve öğretmenlerini de kutladılar. Seçil Çiğ, Akşehir Birey Eğitim Kurumları tarafından tam altın ve iPhone 11 cep telefonu ile ödüllendirildi.

2021-YKS’de Kurum Performansı

2021-YKS sonuçlarına göre, Akşehir Birey Kurs/Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarı sıralaması; ilk 5 bin içerisinde 13, ilk 10 bin içerisinde 21, ilk 20 bin içerisinde 34, ilk 40 bin içerisinde 47 ve ilk 50 bin içerisinde 63 öğrenci şeklinde gerçekleşti.

Başarı sıralamasında Akşehir’de ilk 20’ye giren öğrencilerden 17’sinin de Birey Eğitim Kurumları öğrencileri olduğu öğrenildi.