Özel Akşehir Birey Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi İsmail Bozkurt, konuyla ilgili açıklamasında; “2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Akşehir Birey Özel Öğretim Kursu olarak büyük başarı elde ettik. YKS Türkiye 473.’sü ve Akşehir 1.’si olan öğrencimiz Yunus Emre Keleş’i (Akşehir Fen Lisesi) kutluyoruz” dedi. Öğrencilerini tam altın ve telefon ile ödüllendiren İsmail Bozkurt, elde ettikleri başarıdan gurur duyduklarını belirtirken, üniversite sınavı Türkiye Başarı Sıralamalarını da paylaştı.

İlk 5 binde 9, ilk 10 binde 16, ilk 15 binde 22, ilk 20 binde 30, ilk 30 binde 41 ve ilk 40 binde 68 derece ile sadece Akşehir’de değil Türkiye genelinde de bir başarıya imza attıklarını söyleyen İsmail Bozkurt; “Öğrencilerimizi bu üstün başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Birey, bu sonuçlarla yine zirvede ve yine tek başına olduğunu göstermiştir. Diğer taraftan; öğrencilerimizin ailelerini, okul, öğretmen ve idarecilerini de kutluyoruz Bu başarı hepimizin başarısıdır” şeklinde konuştu.  

İsmail Bozkurt; tercih süresinin 14 Ağustos 2020 Cuma günü saat 23:59’da sona ereceğini hatırlatarak, Akşehir’de sınava giren tüm öğrenciler için tercih danışmanlığı yaptıklarını, mezuna kalmak isteyen öğrenciler için de dolu dolu bir mezun ders, etüt, kamp ve sınav programı hazırladıklarını belirtti.

Birey Kurs’ta mezun dersleri, 10 Ağustos 2020 Pazartesi günü başlayacak.