Akşehir Gençlik Merkezinde yapılan törende, yaz kurslarına katılan öğrencilere katılım belgesi, satranç yarışmalarında dereceye girenlere de madalyaları verildi.

Akşehir Halk Eğitimi Merkezi ve Gençlik Merkezi tarafından ortaklaşa açılan Basketbol, Tiyatro, Resim, Satranç, Elif-Ba ve Gitar olmak üzere 6 farklı branşta yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı yaz kursları yapılan sergi ve programla sona erdi.



Akşehir Gençlik Merkezi'nde yapılan program öncelikle resim sergisinin açılışı ile başladı. Yaz kurslarında yapılan resimler ve ebru çalışmaları sergilendi. Gençlik Merkezinin salonunda program icra edilirken skeçler, şiirler, gösteriler ve müzik dinletisi de gerçekleştirildi.



Program sonunda yaz kurslarına katılan öğrencilere katılım belgesi, satranç yarışmalarında dereceye girenlere de madalyaları verildi.



Programa Garnizon Komutanı İKM. ALB. Orkun Turaçlı, Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kâmil Ersoy, öğrenci velileri ve çok sayıda izleyici katıldı.