Akşehir Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi; 2 Tıp, 1 Eczacılık, 8 Hukuk, 22 Mühendislik ve 16 Eğitim Fakültesi olmak üzere toplamda 88 mezununun, üniversitelerin fakülte programlarına yerleşmesiyle YKS'de önemli bir başarıya imza attı.

Okul Müdürü Salim Bozkurt, konuyla ilgili açıklamasında; “Biz eğitim öğretim faaliyetlerinin bir bütünlük içinde yürütüldüğünde başarının daha da artacağı düşüncesiyle hareket etmekteyiz. Kaliteli öğretim faaliyetlerinin yanında, sene içerisindeki pek çok sosyal etkinlik ve spor müsabakalarında da il çapında başarılar elde ettik. Öğrencilerimizin YKS’deki bu başarısı, bizi gururlandırdı ve mutlu etti. Başarı bizim için bir gelenek oldu. Pandemi sürecindeki özverili ve azimli çalışmalarıyla öğrencilerimiz bu başarıyı hak etti. Onları bu başarıya ulaşmalarında cesaretlendiren, destek olan öğretmenlerime, bizi yalnız bırakmayan velilerimize ve başta Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Güvendik olmak üzere tüm Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Güvendik de pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçildiğini hatırlatarak, “Çocuklarımız pandemi nedeniyle uzun süre okula gidemedi. Bu zaman diliminde öğretmenlerinin desteğiyle evde hazırlanmak durumunda kaldılar. Böylesi zorlu bir süreçte böyle bir başarıya imza attıkları için öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederim” şeklinde konuştu.