6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan LGS sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinin moral ve motivasyonuna destek olmak amacıyla ilçe genelinde öğrencilerle online olarak görüşen İlçe Milli Eğitim Müdürü İşcan, öğrencilerle ve 8. sınıf derslerine giren öğretmenlerle yaklaşık bir saat sohbet ediyor. İşcan, görüşmelerinde; sınava hazırlıkta moral ve motivasyonun önemine değinirken, sınav esnasındaki davranışlar ve sağlıklı bir sınavın püf noktaları gibi konularda bilgi aktarımında bulunuyor.

Programın ilk buluşmasında Turgut ve Hursunlu Ortaokulları öğrencileriyle bir araya gelen İşcan; Yunak ve özellikle ortaokulların eğitim alanında özverili olduğunu belirterek, bu konuda büyük çaba sarf eden öğrenciler ve öğretmenlere teşekkür etti. Programın sonunda öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü ve katılımcı öğretmenler, öğrencilere başarılar dilediler.

Görüşmelerin sınav gününe kadar devam edeceği, benzer görüşmelerin YKS’ye girecek olan lise son sınıf öğrencileriyle de gerçekleştirileceği öğrenildi.