İlana göre görevlendirmeler, MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne yapılacak olup görev yeri Ankara olacak. Bu kapsamda Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanlığı Uluslararası Araştırmalar ve Projeler Koordinatörlüğü’nde görev yapmak üzere 3 öğretmen görevlendirilecek. İngilizce ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni öncelikli tercih sebebi olmakla birlikte olup bilgisayar kullanımı ve yabancı dil yeterliliği sağlandığı takdirde farklı branşlardan da öğretmen görevlendirilebilecek.

Genel başvuru şartları ve görev tanımı doğrultusunda görevlendirme için başvuruda bulunmak isteyen adayların; özgeçmişlerini ve niyet mektuplarını, 11 Mayıs 2021 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor.

Bakanlık kadrosunda en az 4 yıllık hizmeti bulunmak, okul ve kurumlarda yönetici pozisyonunda olmamak, ileri düzeyde İngilizce yeterliliği ve uluslararası projelerinin yürütülmesinde deneyimli olmak ve belgelendirmek gibi hususlar, Genel Başvuru Şartları arasında yer alıyor. Uygunluk kriterini sağlayan öğretmenlerle görüşmeler ise 17-21 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Görevlendirilecek öğretmenler, haftalık 18 saat ek ders ücreti alabilecekler.