Başarılı öğrenci Celal Arda Kapcı; toplam 90 sorudan oluşan sınavda; Fen Bilimleri dalında 1 yanlış yanıt dışında 19 soruya ve diğer tüm dallarda tüm sorulara doğru yanıt vererek 495,0615 Merkezi Sınav Puanına erişti. Kapcı, bu puanıyla; Genel Yüzdelik Dilimde 0,03 ve İl Yüzdelik Diliminde 0,02 dilimlerinde yer aldı.

Akşehir Birey Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail Bozkurt, öğrencilerinin LGS ve YKS sınavlarındaki başarı grafiklerinin kurumları için büyük önem taşıdığını vurguladığı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği gibi, Akşehir Birey Eğitim Kurumları olarak gerek okul gerekse kurs öğrencilerimiz için bir deneme sınavı gerçekleştirmiş ve bu sınavla öğrencilerimizin hem bilgi seviyelerini ölçmeyi hem de sınav heyecanını yenmelerine yardımcı olmayı amaçlamıştık. Tüm bu hazırlıklarımız, öğrencilerimize elimizden gelen en yüksek seviyede destek vermek ve emeklerinin karşılığını almaları yönünde yardımcı olmak içindi.

Açıklanan 2022 LGS sınav sonuçlarına göre, kurs öğrencimiz Celal Arda Kapcı’nın elde ettiği başarıdan bizler de büyük gurur duyduk. Bugün itibariyle yaptığımız belirlemelere göre 24 öğrencimiz Akşehir, 1 öğrencimiz Bursa, Celal Arda Kapcı Ankara ve diğerleri ise çevre il ve ilçelerin fen liseleri olmak üzere yaklaşık 50 öğrencimiz eğitimlerini fen liselerinde sürdürecekler. Arda ve diğer öğrencilerimizin aldıkları puanlarla il ve ülke genelinde yer buldukları başarı dilimleri açısından da ilçemizin ve ilimizin eğitimdeki başarısına katkıda bulunmuş olmaktan, ayrıca mutluluk duyuyoruz.”

Bozkurt, içtenlikle kutladığı öğrencilerine kurumu adına bir de cep telefonu hediye etti.