İşcan, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının ikinci döneminin başlaması nedeniyle yayımladığı mesajda, şu ifadelere yer verdi:

“Bütün dünyayı etkisi altına alan salgın süreci, maalesef birçok alanı etkilediği gibi eğitim alanını da olumsuz yönde etkilemiş ve eğitimin sürdürülebilirliği konusunda bizleri çeşitli alternatiflere yöneltmiştir. Yaklaşık bir yıldır kısmi ve kontrollü olarak yüz yüze eğitim yapılmış olsa da genel olarak öğrencilerimize uzaktan eğitimle erişim sağlanmış, eğitim ve öğretim ihtiyaçları online olarak karşılanmaya çalışılmıştır.

Devletimizin ve Bakanlığımızın aldığı önlemler çerçevesinde Yunak ilçesi olarak biz de tüm çalışmalarımızı tamamlayarak 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının ikinci dönemine büyük bir umutla başlamak istedik. Ancak gelinen noktada, ikinci döneme ancak köy okullarımızı açarak başlanılması söz konusu olunca, alınan kararlar doğrultusunda hazırlıklarımızı tamamladık. 15 Şubat itibariyle 22 köy okulumuzun her kademesindeki öğrenciler ile merkezdeki anaokulu öğrencilerimizle 5 gün süreyle yüz yüze eğitim yapacağız. 1 Mart tarihi itibariyle de merkez ve köy okullarımızın 8. ve 12. sınıf öğrencileriyle buluşacağız. Ümit ediyoruz tüm düzeydeki sınıflarımız en kısa sürede yüz yüze eğitime geçmiş olacaklardır.

Tüm okullarımızın avlularının tekrar öğrenci sesleriyle süslendiği, öğretmen odalarının tekrar eğitim adına yapılan sohbetlerle şenlendiği, sınıflarımızın yüz yüze göz göze hayat bulduğu günlere erişmek dileği ile 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının ikinci döneminin tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum.”