Öğrencilerin doğru hedefler belirleyerek kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan Avukat Özge Demiral; öğrencilere, hedeflerine ulaşabilmeleri için sınavlara sistemli bir şekilde çalışmaları gerektiğini hatırlatırken özellikle bu mesleği seçmek isteyen öğrencilerin kitap okumayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğinin de altını çizdi.

“Avukatlar, bir hukuk diplomasına ve avukatlık ruhsatına sahiptirler. İnsanlar yasa ile ilgili bir sorun yaşarlarsa ilgili avukatlara danışırlar. Kişi, başkasına dava açmak için bir avukattan yardım alabilir” şeklinde konuşan Demiral, öğrencilerden gelen soruları da yanıtlarken; mesleğinin kariyer basamakları ve Adalet Yüksekokulu Bölümü mezunlarının çalışabilecekleri birimlere dair bilgi paylaşımında bulundu.

İdareci, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı etkinlik sonrasında Özge Demiral’a teşekkür ederek hediye takdim eden Okul Müdürü Hasan Hüseyin Akbaba; öğrencilerin motivasyonunu artıran ve doğru hedefler belirlemelerine yardımcı olan etkinliklere, farklı meslek grupları ile devam edileceğini söyledi.