Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mucuk yaparken, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da günün anlam ve önemine değindi.

Daha sonra Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden Okul Birincisi Meryem Durmuş bir konuşma yaptı. Meryem Durmuş’a Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya plaket verdi.

Mezun olan 70 öğrenciye ve dereceyle bitiren öğrencilere, programa katılan protokol tarafından plaket ve diploma verildi.

Akşehir Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mucuk, Akşehir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gök, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılırken, aileleri de öğrencileri yalnız bırakmadı.