“Final Eğitim Kurumları, yenilenen güçlü kadrosuyla Akşehir’de eğitime yön vermeye devam ediyor.” Denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“1979’da başladı Final’in öyküsü. Anadolu’nun şirin bir kentinde; 6 derslikle, 7 öğretmenle ve 17 öğrenciyle. Final, kurulduğu günlerde inanıyordu “hiçbir başarının tesadüf olmadığına...” Bu mütevazı başlangıcın ciddi bir eğitim kervanına dönüşeceğine... Ülkenin dört bir yanında bir eğitim meşalesi tutuşturacağına... Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar ulaşacağına... Bu inançla çıktı yola…

Final Eğitim Kurumları; bugün ülkemizin dört bir yanında yer alan akademi okulları, kampüs okulları, kurs merkezleri, üniversitesi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Azerbaycan’daki kursları ile devam ediyor başarı yolculuğuna…

İyi bir geleceğin ancak iyi bir eğitim ile mümkün olduğu inancına sahip olan Final Eğitim Kurumları, 40 yılı aşkın tecrübesiyle yeni başarılarını Akşehir Final Eğitim Kurumları’nda da sürdürüyor. Bunun, yakın zamandaki en güzel örneği ise 2021 yılında LGS’de Türkiye birincisinin kurumumuzdan çıkmasıdır. Bu vesileyle; öğrencimizin üzerinde büyük emeği olan hem okul öğretmenlerimize hem de kurs öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ederiz.

Ayrıca üniversite kazanmasında destek olduğumuz binlerce Akşehirli öğrencimiz, eğitimin vazgeçilmez odak noktalarından birinin Akşehir Final Eğitim Kurumları olduğunu somut haliyle ortaya koymaktadır.

Başarı parolasıyla çıktığımız yeni yolda hiçbir başarının tesadüf olmadığını bildiğimiz gibi hiçbir karşılaşmanın da tesadüf olmadığını biliyoruz. Bu nedenle yeni ve tecrübeli yöneticilerimizin (Ali Dağhan, Durmuş Özdemir ve Mustafa Bide) Akşehir Final Kurs bünyesinde ekibimize katılmasıyla gücümüze güç kattık. Bizler eminiz ki; Akşehir Final Eğitim Kurumları, eğitime yön veren kadrosuyla yeni ve güçlenen dinamik ekibiyle Akşehir’de başarının değişmeyen adresi olacaktır.”